Başkan Sarı, "Bizim için Trafikte Önce Can Sağlığı''

TAKİP ET

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın Milletvekilimiz Ali Özkaya’dan talebi üzerine Yeni Çivril Yolu Çakıcı Köyü kavşağına Işıklı uyarı levhaları ve hız uyarı levhaları takıldı.
Geçtiğimiz günlerde Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya ziyarete bulunmuştu. 
Ziyarette Belediye Başkanımız Nihat Sarı yeni açılan Çivril Yolu Çakıcı köyü kavşağında yaşanan kazalardan dolayı Milletvekilimiz Ali Özkaya’dan ışıklı uyarı levhası talebinde bulunmasının üzerine Milletvekilimiz Ali Özkaya’nın girişimleriyle Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kavşağa ışıklı uyarı lambası ve hız uyarı levhaları takıldı. 
Yapılan çalışma ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Geçtiğimiz aylarda Yeni Çivril yolumuzun hizmete açılmasının ardından maalesef Çakıcı Köyü kavşağında kazalar yaşandı. Kazaların önlenmesi adına Milletvekilimiz Ali Özkaya’dan lamba takılması ve uyarı levhaları asılması için talepte bulunmamızın ardından Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından uyarı lambaları ve hız levhaları takıldı. İnşallah yapılan bu çalışma ile kazalar önlenmiş olacak. Bizim için trafikte önce can sağlığıdır. Vatandaşlarımızdan ricamız kavşak noktalarından geçerken biraz dikkatli olmaları ve yavaş geçmeleridir. Yapılan çalışmada emeği geçen başta Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya olmak üzere Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ve çalışan personellerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.