Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı Ziyaretlere Devam Ediyor

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Başkanlığı Ziyaretleri kapsamında İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan ;
'' Bugün Akgün,Akçaköy,Uluköy ve Karataş Köylerimizi ziyaret ettik.
​​Akgün köyümüzde muhtarımızın başarılı çalışmalarına şahit olduk.Tadilatı devam eden kooperatif binası icin kendisine destek olunması gerektiğini düşünüyoruz.Tabiki tarımsal sulama sorunu halen devam etmektedir.
Akçaköy’de de Okul’un ya yeniden açılması ya da köy muhtarlığına tahsis edilmesi hususunda köylülerimizin talepleri bulunmaktadır.Ovanın genel sulama suyu problemi bu köyümüzde de mevcuttur.
Uluköy’de ise; daha önce de dile getirdiğimiz üzere cami imamı olmadığı ve bu yönde ihtiyacın devam ettiği tarafımıza bildirilmiştir.Aynı zamanda düğün salonu,muhtar odası,köy konağı taleplerinin olduğunu öğrendik.
Karataş köyümüzde ise köy içindeki yollarının kilitli taş döşemesinin halen yapılmadığını ve sulama ile ilgili sorunların devam ettiği,camide imam olmadığı  yönünde tespitlerimiz olmuştur.
Ziyaretlerimiz çerçevesinde köylerimizin sorunlarını tespit etmeye ve dile getirmeye devam edeceğiz.Özellikle Dombay ovasında bulunan köylerimizin sulama sistemine dair ayrıntılı bir açıklamamız olacaktır.
İlçe başkanlığı olarak ziyaretlerimize devam edeceğiz.Vatandaşlarımızı dinleyip sorunlarla ilgili gündem yaratmaya gayret edeceğiz. Bu vesile ile bizi misafir eden tüm köylülerimize,muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi. 
​​​​​​
​​​​