Dinar'da 19 Mayıs Kutlandı

TAKİP ET

Dinar İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanında resmi bir program düzenlendi. 
Dinar Fen Lisesi ve Dinar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizesinde düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Akabinde ise saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşımız söylendi. 
Son olarak ise Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencisi Belinay Aktaş günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. 
Düzenlenen Programa Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cumhuriyet Başsavcı vekili Cumhuriyet savcısı Özkan Kıvradan, Askerlik Şube Başkanı Personel Üsteğmen Enes Sifil, İlçe Jandarma Komutan vekili Teğmen Bilal Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, AK Parti Dinar İlçe Başkanvekili Ramazan Şahin, CHP Dinar İlçe Başkanı Ali Arıkan, MHP Dinar İlçe Başkanvekili Adnan Güzeldal, İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Oktay Sayın, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, şube müdürleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Doğan Çakır, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.