KAYMAKAMIMIZ SAYIN SELAMİ KAPANKAYA'NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

TAKİP ET

Milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen, örf ve adetleri ile sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı zamanlar, toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan bayram günleridir.

Bundan dolayı Bayram sevinci ve neşesi paylaşıldıkça çoğalır. Birbirini sevip sayan ziyaret eden gönül alan görüp gözeten toplumlarda birlik ,beraberlik ve huzur olur bundan dolayıdır ki Kurban Bayramı komşularımızı, ihtiyaç sahiplerini görüp gözeteceğimiz günlerdir.

  Bu bayram gününde canlarını ve sağlıklarını bu vatan ve bayrak için feda ve siper etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Şehitlerimizin aziz hatırasını her daim yaşatmak ve gazilerimize devletin vefasını göstermek başta gelen görevimizdir, diye düşünüyoruz ve inanıyoruz. Bu sebeple İlçe Kaymakamı ve sorumlu-ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından köylerde ve belediyelerde şehitliklerimizin bakımı yapılacak, şehitlikler, şehit aileleri ve Gazilerimiz ziyaret edileceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle uzun ve meşakkatli bir pandemi süreci tedbir ve kısıtlamalarının ardından bayramı fazlasıyla hak eden bütün Dinar'lı hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın, tüm kamu personelimizin Bayramlarını en içten dileklerle kutlar, insanlık ve milletimiz için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ederiz.

Değerli Dinarlı Vatandaşlarımızın ve mesai arkadaşlarımızın bayramını kutlar, aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini dileriz.