Kurt Cinsi Sokak Köpeği 6 Yaşındaki Çocuğu Neredeyse Öldürüyordu

TAKİP ET

Dinar’da 6 yaşında bir çocuğa saldıran sokak köpekleri az kalsın çocuğu öldürüyordu.
Dinar’a bağlı Stadyum Mahallesi örnek evlerde bulunan Murat ve Atiye Y. Ailesinin kızı Narin Y. Oynamak için çıktığı sokakta bir köpeğin saldırısına uğradı. Olayın yaşanmasıyla birlikte küçük kız hastaneye tedavi için kaldırıldı. Kafasına 9 dikiş atılan kızımızın vücudunun çeşitli bölgelerinde de bazı yaralar oluştu.
Yaralanan kızımızın ailesi köpek saldırması olayının kendi çocuklarının başına geldiğini, ancak bundan sonra hiç kimseye böyle bir şeyin olmamasını temenni ettiklerini, bütün çocukların ise rahatça sokaklarda oynamalarını istediklerini belirttiler.
Olay evlerinin karşısında bulunan 108. Deprem blokları önünde gerçekleşti. Köpeği sevmek için yanına yaklaşan iki kardeşten 6 yaşındaki Narin Y. ye sokak köpeği bir anda saldırdı. Hemen olay yerine gelen komşuları Fadime Ö. Köpeğe müdahale ederek küçük kızı kurtardı. Daha sonra ise ailesi olay yerine gelerek çocuklarını Hastaneye götürdü.Olaydan hemen sonra ise Dinar Belediyesine Bağlı Sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi yetkilileri üzerlerine yetki ve sorumluluk dahilinde üzücü olayı araştırmaya başlayarak gereken işlemleri gerçekleştirdi.Son edinilen bilgiye göre küçük kız Narin Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÖZEL HABER 
DİNARDOSTAJANS90.9
OĞUZHAN UYSAL