Yaşlılar başımızın Tacıdır

TAKİP ET

Dinar’da mahalle muhtarları yaşlılar haftası nedeniyle Buhurcular Huzur Evinde ikamet eden yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ettiler. 
Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Mehmet Yılmaz yaşlı vatandaşlara her zaman saygılı olunması gerektiğini ifade ederek şöyle konuştu, “Toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtmaları, milli kültür ve medeniyet değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olmaları nedeniyle değerli büyüklerimiz, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir.
Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarını baş tacı etmiş, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır.
 Bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden köklü bir medeniyetin temsilcileriyiz.
Yaşlılıkta, kişinin bedeninde ve ruhunda oluşan değişiklikler nedeniyle günlük yaşam eskisine oranla güçleşse de, geçmiş yılların birikimi ve deneyimiyle zenginleşen yaşamın bu dönemi, insanlara yeni şartlar ve farklı bir bakış açısı kazandırır.
Bu Duygu ve Düşüncelerle Hayatimizin   her alanda bizlere rehber ve lider olan Tüm Yaslilarimizin Yaşlılar Gününü kutluyor ellerinden öpüyoruz.
Muhtarlarımız daha sonra Türkiye Yardım sevenler derneği Dinar şube başkanı Aynur Toker’i evinde ziyaret ettiler.